Marit Deubler

Marit Deubler

ny hemsida

Min blogPosted by Marit Deubler Sun, February 01, 2009 20:48:23

Så har jag äntligen kommit igång med min hemsida. Det är verkligen på tiden.
Jag har fått många frågor om var man kan hitta information om det jag skriver och annat och saknat att ha något att hänvisa till, nu är den här.

Jag har just kommit hem från en UGL utbildning, en omtumlande och utvecklande kurs. Nu har jag fått ännu en aspekt kring hur grupper och relationer fungerar, ännu en lärdom att ta in i mitt skrivande. Det känns som att ju mer jag skriver desto mer nyfiken blir jag på hur vi fungerar, och hur vi fungerar i relation till varandra.

Många nya intryck har jag fått i mitt arbete med Julia Roskvist och hennes bok "Gör en Julia". Första utkastet är framarbetat. Det har varit en väldigt lärorik resa för mig, och en härlig vänskap har växt fram. Jag är så stolt och glad över att få skriva Julias bok.

Nu med vintern vinande och krypande utanför dörren känns det helt ok att ägna tid framför datorn och greja med sådant här (hemsideskapande med andra ord). Jag vill helst inte gå ut faktiskt. Det är härligt att ta promenader med min hund när solen skiner men de sista dagarna har det bara varit kallt och grått. Jag ser fram emot vårens ankomst. Att glädjas åt knoppar, små försök från blommornas sida att krypa upp och känna av sol och varmare dagar, och bara njuta av att allt vaknar igen. Min hund däremot har annat att tänka på just den här tiden, då många tikar gör reklam för sig. Han har fullt upp med att lokalisera och bli hänförd av all kvinnlig lukt överallt. Det är härligt att se att någon har energi!

Ser fram emot en ny vecka med nya möten och kanske några skrivna rader...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann R Mon, February 02, 2009 08:54:07

Hej Marit!!

Vilken otroligt fin hemsida du gjort!! Vad kul!!

Ha det gott så höres vi

Kram ANN