Marit Deubler

Marit Deubler

Lagt upp smakprov

Min blogPosted by Marit Deubler Wed, February 04, 2009 21:52:43

smiley Jag har lagt in ett smakprov på "Medborgaren". Har vänt och vridit på tanken och bestämde mig för att testa. Jag tar glatt emot feedback på det.

Jag har historien klar för mig, men inte tiden att skriva ner den just nu. Men den ligger och trycker, och snart nog kommer jag vara tvungen att rensa hårddisken (hjärnan) och få ner det på papper (läs dator). Annars kan jag inte tänka. Det ligger just nu tre böcker kriminaltrilogi, en bok i personlig utveckling, en om framgång och så Julias bok - inuti mitt huvud. Är det kostigt att jag inte kan komma på vad vi ska äta på kvällarna??

När jag skriver kommer orden bara. Jag kan visserligen skriva på beställning också, ge mig en mening och jag skriver. Men när jag skriver på fri hand bara ramlar orden ur mig och jag läser det jag skrivit efteråt med förvåning. Var kom allt ifrån?

Det var faktiskt en av anledningarna till att jag inte skrev kriminalromanen tidigare. Jag började för flera år sedan, men just den berättelsen blev så otäck att jag blev rädd för mina egna ord. Hur kunde jag ha allt det i mitt huvud och i mina tankar? Så jag la ner berättelsen då. Sen kraschade min dator (inte huvud) och den försvann. Men lever i mitt minne och ska bli del två. I den dator kraschen försvann också en annan roman som jag verkligen tyckte var bra och som nästan var klar. Kanske jag kan återskapa den också med lite tur.

Behöver jag säga att jag numer, oftast iallafall, spar mina berättelser och böcker på andra ställen än i just datorn??


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.