Marit Deubler

Marit Deubler

Kapitel1

Min blogPosted by Marit Deubler Mon, February 23, 2009 09:58:35

Jag har gått med i Kapitel1 som är en websida för författare och bokintresserade där man har möjlighet att lägga ut sitt material för publik bedömning och även förlagsbedömning. Sidan är ett samarbete mellan Kapitel1 och Piratförlaget. Här kan man också tävla i Bok SM vilket jag ska försöka göra med Medborgaren. Mer information kommer om det. Men vill ni följa mitt arbete med det kan ni gå in på min profilsida och läsa manuset. Det uppdateras under tiden jag skriver. Boken är absolut inte klar, jag koncentrerar mig just nu på själva ramberättelsen. Mer fakta ska in bland annat.

Det här är en helt naturlig följd av vad som händer i bokbranschen och Piratförlaget ligger i täten tycker jag. Otroligt häftigt också med Bok SM där man kan vinna ett bokkontrakt. Jag ska som sagt försöka göra klart Medborgaren men det är en bra bit kvar innan jag kan vara med. Oavsett har jag fått ny inspiration!

Om ni vill följa mitt arbete med Medborgaren, klicka på följande länk:
http://www.kapitel1.se/marit-deubler/medborgaren

Lämna gärna kommentarer. Ju fler som läser och kommenterar mina böcker, desto högre ranking får jag och större chans att förlag får upp ögonen...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Emilia Wed, March 18, 2009 23:01:08

Har läst och kollat runt lite på din sida. Du verkar jobba med spännande saker. En sak jag lagt märke till är dock att du särskriver väldigt många ord. Det blir svårt som läsare när ord som ska vara ett blir två. Man betonar fel och betydelsen blir ofta helt fel också. Lycka till med ditt skrivande och i bok-sm!

Posted by Nina Blad Tue, February 24, 2009 10:22:02

Hej Marit!

Du är verklig en kreativ person. Inte visste jag att det gick att försörja sig på att skriva ner andras tankar.

Hoppas att du blir färdig med din bok till Bok-SM och tack för reken.

Kram

Nina

bbx8.se